25/10 mee naar de pijnpoli

Pijn = niet fijn. Daar weet deze dame (69) alles van. Voor een verzakte ruggenwervel moet mevrouw naar de pijnpoli op het Valeriusplein. Daar krijgt ze een prik om de pijn te onderdrukken. Heel fijn, maar de artsen hebben haar wel duidelijk gemaakt dat ze echt alléén van de kliniek mag vertrekken als er iemand is die haar naar huis begeleidt. Daarom zoeken wij een goede buur die mevrouw wil opwachten bij de polikliniek, waar zij zelfstandig met het aanvullend openbaar vevoer (AOV) naartoe komt. Nadat mevrouw haar prik heeft gekregen wachten jullie even 10 minuten om vervolgens samen met het busje van het AOV naar mevrouw haar huis terug te reizen. Als je het fijner vindt om mevrouw thuis op te halen en mee te reizen naar de poli, is dat ook prima!

Details: Afspraak is op dinsdag 25 oktober, om 13:40 op Valeriusplei 11 (Museumkwartier). Fijn als je wat eerder aanwezig kan zijn om mevrouw te ontvangen. Waarschijnlijk zijn jullie tegen 15:00 weer bij mevrouw thuis in Gaasperdam. 

Buurt
Zuidoost
Type
Praktische hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
25196
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.