2 lampen ophangen & laminaat in gangkast

Wie helpt deze dame en haar zoon aan de puntjes op de i in huis? Na een pittige tijd hebben zij een nieuwe woning toegewezen gekregen. Het meeste is al gedaan, maar het zou heel fijn zijn als jij helpt bij het volgende: Het ophangen van 2 lampen en het op maat zagen van één stukje laminaat. Dit is te strak gelegd waardoor het steeds omhoog piept. Daardoor kan de deur soms niet open, heel frustrerend. Heb je nog tijd en zin over? Er is ook nog 1m2 laminaat dat in de gangkast moet worden gelegd. Laat het weten als je één of al deze klusjes wilt klaren! Mevrouw haalt jouw lievelingsdrinken in huis als dank. 

Frequentie: 1x 

Benodigdheden: Gereedschap om lampen op te hangen + zaag om laminaat op maat te zagen.

Bijzonderheden: Geen 

Buurt
Noord
Vogelbuurt en IJplein
Type
Praktische hulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
25565
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.