1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Wekelijks hulp bij boodschappen

Wekelijks hulp bij boodschappen

Meneer (65) komt op 2 augustus uit het ziekenhuis. Vroeger ging hij op de fiets naar de winkel, maar hij is veel minder mobiel geworden. Er is een aangepaste fiets voor hem aangevraagd. Tot die er is, zoeken we een goede buur die wekelijks op dinsdag of donderdag of in het weekend boodschappen bij de super voor hem wil doen. Eventueel kunnen we een tweede goede buur zoeken, zodat je eens in de 2 weken helpt. Help jij je buur aan een gevulde koelkast? 

Buurt
Nieuw-West
Slotervaart Noord
Type
Praktische hulp
Boodschappen doen
Herhaling
Terugkerend
Referentie
20070
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest