18-7 om 14:30u bij de dierenarts

Kom jij deze welbespraakte dame (69) helpen met begeleiding naar het dierenziekenhuis aan de Isolatorweg 45. Ze heeft een Perzische kat met oogproblemen. Die krijgt op 18 juli een behandeling om 14:30. Je zult eerder bij mevrouw thuis afspreken aan de Manenburgstraat. Mevrouw heeft last van haar lichaam en kan niet zelfstandig reizen. Ze neemt zelf de bus, dus aan jou de vraag om met haar mee te gaan. Dat betekent wel dat je OV-kosten maakt, indien je niet beschikt over vrij reizen. Het is ook fijn als je weer met mevrouw & kat kunt terugreizen. Het is nog onduidelijk hoe lang de afspraak duurt. 

Frequentie:  Eenmalig

Bijzonderheden: Mevrouw heeft drie katten en twee honden.

Buurt
Type
Praktische hulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
31380
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Diverse klusjes in huis

Kan jij deze spraakzame 70 jarige meneer helpen met een aantal klusjes in huis? Het gaat om het volgende: 3 lampen...

Tuin- kapper aan huis gezocht

Iedereen droomt wel van een mooie tuin, met prachtige bloemen en veel groen. Maar als je ouder wordt en fysiek...

Tweezitsbank naar de straat

Kun jij een bank naar de straat brengen? Mevrouw is geen Hulk en het lukt haar daarom niet om deze tweezitsbank in...