fbpx

IM-PACT

A LA CARTE

 

Bij de meeste trainingsbureaus ligt de focus op het ontwikkelen van competenties. Maar bij Impact a la carte speelt maatschappelijke impact een minstens zo belangrijke rol.

Trainingen met impact

Als deelnemer van Impact a la carte word je gekoppeld aan een buur met een sociale hulpvraag. De begeleiding bestaat uit warm, betrokken contact en coaching. De beoogde verandering is het (sociale) welzijn, het levensplezier, de mobiliteit en/of autonomie te vergroten. Zo staat niemand alleen!

De trainingen van Impact a la carte bevatten een theorie- en een praktijkgedeelte. In het praktijkgedeelte van de training gaat de deelnemer het geleerde toepassen bij een stichting. Zo begeleid je als deelnemer bijvoorbeeld tijdelijk een buur bij het duurzaam terugbrengen van sociaal isolement terwijl er geoefend wordt met de theorie. Samen maken we de wereld zo weer wat leuker en groter. Deze vorm van ervarend leren versterkt het leereffect van de deelnemer terwijl er échte impact wordt gemaakt in het leven van een ander. Dat is 1+1=3! Impact a la carte dankt Burennetwerk voor het faciliteren en begeleiden van deze waardevolle praktijkervaring met een financiële bijdrage. Ook zo maken we samen impact. 

“In een tijd van digitalisering, volle agenda’s en hybride werken blijft er minder tijd over om echte verbinding en impact te ervaren. Terwijl we dat wel nodig hebben. Verbinding en impact: die creëer je met je hart. Zet ‘m dus in. Want wanneer je een ander helpt en jouw aandacht geeft, krijg je dat terug. Daarmee wordt jouw eigen wereld óók een stukje mooier en eerlijker. Zo zorg je op betekenisvolle wijze voor meer geluk in je werk, je ontwikkeling en je leven.”

Lindy Maris

Oprichter en trainer Impact a la carte

GEEF MIJ MAAR AMSTERDAM…

Meer weten over Impact a la carte? Klik op de ‘Lees meer’ knop. Niet woonachtig in Amsterdam, maar wel een hart voor Amsterdammers? Ook dan ben je natuurlijk welkom om je vanuit Impact a la carte in te zetten voor Burennetwerk!