Hoe werkt het?

1. Inschrijven
Als je enthousiast geworden bent over het Burennetwerk bent, kun je je inschrijven via het inschrijfformulier. Je krijgt dan ook een inlog, zodat je je profiel kunt aanpassen wanneer je maar wilt. Wil je liever nog wat meer informatie voordat je je inschrijft? Bel ons dan gewoon even op 020-6239771.

2. Kennismaking
Vervolgens neemt iemand van het Burennetwerk contact met je op om kennis te maken. Zo hebben we even een gezicht bij elkaar en kunnen we passende hulpvragen bij je neerleggen. In de helft van de buurten hebben wij buurtcontactpersonen. Dit zijn vrijwilligers in de buurt die voor het Burennetwerk aanspreekpunt zijn voor alle goede buren in de betreffende buurt. Een kennismakingsgesprek heb je of met een medewerker van het Burenentwerk of met een buurtcontactpersoon. Na de kennismaking is je profiel compleet.

3. Aan de slag op een moment dat het jou uitkomt
Elke dag komen er bij ons hulpvragen binnen. Als deze bij jou passen, bellen we je op of sturen we een mail. Per hulpvraag kun je bedenken of je het wilt doen. Je kunt ook zelf op zoek naar hulpvragen. Als je ingelogd bent, kun je reageren en krijg je alle informatie toegestuurd. Je maakt dan zelf een afspraak met je buurtgenoot. Na een paar weken krijg je een mailtje met een linkje. Daar kun je vertellen hoe het was.  

 

Ook leuk om te weten!


Woon je in de Indische Buurt? Daar werken we samen met de Makkie. Meer weten? Mail ons op
info@burennetwerk.nl of kijk op de Makkiesite

 

Woon je in Zuidoost? Daar werken we samen met Zoiizo. Meer weten? Mail naar info@burennetwerk.nl of kijk op www.zoiizo.nl 

 

Doe je ergens een klusje maar hebben zowel jijzelf als je buur geen goed gereedschap? Word lid van Peerby, kijk op Peerby en leen spullen van jouw buurtgenoten.Wat kun je nu doen?
inJordaan, Westelijke Eilanden en Zeeheldenbuurt
inOsdorp Midden
inVogelbuurt
inOostzanerwerf & Kadoelen
inSlotermeer zuid west
inBanne Buiksloot (De Banne)
inTuindorp Nieuwendam
inVogelbuurt IJplein
inTuindorp Nieuwendam
inSlotermeer Zuid-West
inIndische buurt
inHoofddorppleinbuurt
inOostelijk Havengebied
inSlotermeer Noord-Oost
inOud-Oost (Transvaalbuurt)
inOostelijke Eilanden
inOostelijke Eilanden
Meedoen?

Of eerst nog iets meer weten? Laat hier je telefoonnumer achter en wij bellen je voor een kennismakingsgesprek en om eventuele vragen te beantwoorden. Je kunt ons ook volgen via Facebook, Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven.

Bel mij!

Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in