fbpx

Buurborrel Café Eijlders

feb 9, 2023 | Alles tonen, Nieuws

Donderdag 2 februari organiseerde Burennetwerk weer een Buurborrel. Dit keer was stadsdeel Centrum aan de beurt. Onder het genot van een drankje bij Café Eijlders hebben nieuwe en oude goede buren kennisgemaakt en gestreden om de winst tijdens de pubquiz. En uiteraard was ook ons Buurbier van de partij! Kon je er niet bij zijn? Gelukkig hebben we de foto’s nog!

De quiz

In duo’s streden buren om de winst. Quizmasters Sam en Coenraad verzorgden de vragen. Onder het genot van een drankje beantwoordden onze buren vragen over Amsterdam, muziek  en hoe kan het ook anders: buren!

Maar er kan er slechts één de winnaar zijn… of nouja twee dan! Deze toppers gingen naar huis met een fanTAStisch Burennetwerktasje, gevuld met Buur(bier)tjes voor thuis!

Op naar de volgende buurborrel

Drink jij ook graag een drankje met goede buren? De volgende buurborrel staat gepland op 30 maart. Houd Instagram en Facebook in de gaten. Al goede buur? Dan ontvang je ook een uitnodiging via de mail.

Biertje?

Kun je niet wachten om een ijskoud Buurbiertje te proberen? Vraag er naar bij Café Eijlders of Gollem aan het water. Van elk buurbiertje gaat een deel van de winst naar Burennetwerk om nóg meer buren in contact te brengen met elkaar, dus win-win!

DEEL OOK
JOUW VERHAAL!

Regelmatig spreken we Amsterdammers over hun burenhulp-verhalen. Deze verhalen bieden inspiratie voor anderen die ook een goede buur willen zijn of geven nét dat duwtje aan een buur om via Burennetwerk om hulp te vragen. Wil jij een mooi burenverhaal met ons delen? Ons Burenreporterteam komt graag bij je langs. Mail naar [email protected] om een afspraak te maken.

MEER VERHALEN

Buurborrel Amsterdam Zuidoost

Buurborrel Amsterdam Zuidoost

Het voelt alweer te lang geleden dat Burennetwerk een buurborrel organiseerd. Tijd om weer bij elkaar te komen. Dit keer doen we dat in in De Proefzaak op donderdag 30 maart om 19.30 . Uiteraard zijn ook goede buren uit de andere stadsdelen welkom!Wat kun je...

Burennetwerk trakteert in samenwerking met Carré!

Burennetwerk trakteert in samenwerking met Carré!

Wij zijn blij met de belangeloze inzet van onze goede buren en vrijwilligers. Elke dag zetten zij zich in om het gras bij de buren een beetje groener te maken. En dat laten we graag blijken! In samenwerking met Carré mogen we kaarten weggeven voor prachtige...

Schuilt in jou een docent? 

Schuilt in jou een docent? 

Ben jij student, net afgestudeerd of PhD’er? En vind jij het leuk om jouw kennis te delen? Dan is Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan wellicht iets voor jou. Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan organiseert interactieve seniorencolleges gegeven door studentdocenten over...