Buurborrel Café Eijlders

feb 9, 2023 | Alles tonen, Nieuws

Donderdag 2 februari organiseerde Burennetwerk weer een Buurborrel. Dit keer was stadsdeel Centrum aan de beurt. Onder het genot van een drankje bij Café Eijlders hebben nieuwe en oude goede buren kennisgemaakt en gestreden om de winst tijdens de pubquiz. En uiteraard was ook ons Buurbier van de partij! Kon je er niet bij zijn? Gelukkig hebben we de foto’s nog!

De quiz

In duo’s streden buren om de winst. Quizmasters Sam en Coenraad verzorgden de vragen. Onder het genot van een drankje beantwoordden onze buren vragen over Amsterdam, muziek  en hoe kan het ook anders: buren!

Maar er kan er slechts één de winnaar zijn… of nouja twee dan! Deze toppers gingen naar huis met een fanTAStisch Burennetwerktasje, gevuld met Buur(bier)tjes voor thuis!

Op naar de volgende buurborrel

Drink jij ook graag een drankje met goede buren? De volgende buurborrel staat gepland op 30 maart. Houd Instagram en Facebook in de gaten. Al goede buur? Dan ontvang je ook een uitnodiging via de mail.

Biertje?

Kun je niet wachten om een ijskoud Buurbiertje te proberen? Vraag er naar bij Café Eijlders of Gollem aan het water. Van elk buurbiertje gaat een deel van de winst naar Burennetwerk om nóg meer buren in contact te brengen met elkaar, dus win-win!

DEEL OOK
JOUW VERHAAL!

Regelmatig spreken we Amsterdammers over hun burenhulp-verhalen. Deze verhalen bieden inspiratie voor anderen die ook een goede buur willen zijn of geven nét dat duwtje aan een buur om via Burennetwerk om hulp te vragen. Wil jij een mooi burenverhaal met ons delen? Ons Burenreporterteam komt graag bij je langs. Mail naar [email protected] om een afspraak te maken.

MEER VERHALEN

Breng een kerstpakket bij een buur

Breng een kerstpakket bij een buur

Het is klokslag december. Tijd voor weer wat feestdagenwarmte in ons Burennetwerk. De jaarlijkse kerstpakkettenactie staat weer voor de deur! Verras een buur die wel een lichtpuntje kan gebruiken met een zelf samengesteld kerstpakket.

4 vragen aan buur Wil

4 vragen aan buur Wil

Amsterdammers zijn er in alle soorten en maten. Zo divers is ook onze club goede buren. In deze rubriek stellen we ze aan je voor. Wie kan je zoal verwachten als je een goede buur om hulp vraagt? Deze keer 4 vragen aan buur Wil uit stadsdeel Nieuw-West over haar...