fbpx

Burennetwerk trakteert in samenwerking met Carré!

mrt 7, 2023 | Alles tonen, Nieuws

Wij zijn blij met de belangeloze inzet van onze goede buren en vrijwilligers. Elke dag zetten zij zich in om het gras bij de buren een beetje groener te maken. En dat laten we graag blijken! In samenwerking met Carré mogen we kaarten weggeven voor prachtige voorstellingen! Wil jij van de partij zijn? Lees dan snel verder!

Waylon – Gewoon Willem

Waylon is terug! Het schrijven en uitbrengen van zijn eerste Nederlandstalige album is een eerbetoon aan zijn wortels. “Gewoon Willem’ heet dan ook zijn nieuwe album. Want gewoon is hij ook altijd gebleven. De oranje kroon op zijn werk.

In deze theatershow verrast hij ons met nieuwe muziek, voor het eerst in zijn moerstaal. Van Robert Long tot André Hazes, alle grote Nederlandstalige zangers van de afgelopen 75 jaar komen voorbij.

Wij mogen 12 kaarten weggeven voor zaterdag 8 april 2023 om 20.00 uur. 

Metropole Orkest & ESA
Het Metropole Orkest en de European Space Agency (ESA) slaan de handen ineen om een ode te brengen aan de zon. Aan de hand van de mooiste muziek, geïnspireerd door dit hemellichaam, en fascinerende beelden van ruimtevaartuig Solar Orbiter neemt ESA wetenschapper Mark McCaughrean je mee op een ruimtemissie. De presentatie wordt gedaan door Twan Huys.

Wij mogen 12 kaarten weggeven voor dinsdag 25 april 2023 om 20.00 uur. 

Voorwaarden
  • Deze actie is exclusief voor goede buren of vrijwilligers van Burennetwerk.
  • Je kunt je inschrijven voor meerdere lotingen, maar slechts één keer winnen. Op die manier kunnen we zoveel mogelijk goede buren belonen.
  • Inschrijven kan tot en met 26 maart 2023.
  • De winnaars worden op 27 maart 2023 geïnformeerd via de mail. Geen mail? Dan heb je helaas niet gewonnen. Maar wees niet getreurd, er komen meer winacties aan!
  • Kaartjes zijn niet uitwisselbaar.
  • Kaartjes zijn niet inwisselbaar voor geld.

DEEL OOK
JOUW VERHAAL!

Regelmatig spreken we Amsterdammers over hun burenhulp-verhalen. Deze verhalen bieden inspiratie voor anderen die ook een goede buur willen zijn of geven nét dat duwtje aan een buur om via Burennetwerk om hulp te vragen. Wil jij een mooi burenverhaal met ons delen? Ons Burenreporterteam komt graag bij je langs. Mail naar [email protected] om een afspraak te maken.

MEER VERHALEN

Breng een kerstpakket bij een buur

Breng een kerstpakket bij een buur

Het is klokslag december. Tijd voor weer wat feestdagenwarmte in ons Burennetwerk. De jaarlijkse kerstpakkettenactie staat weer voor de deur! Verras een buur die wel een lichtpuntje kan gebruiken met een zelf samengesteld kerstpakket.

4 vragen aan buur Wil

4 vragen aan buur Wil

Amsterdammers zijn er in alle soorten en maten. Zo divers is ook onze club goede buren. In deze rubriek stellen we ze aan je voor. Wie kan je zoal verwachten als je een goede buur om hulp vraagt? Deze keer 4 vragen aan buur Wil uit stadsdeel Nieuw-West over haar...

4 vragen aan goede buur Tedo

4 vragen aan goede buur Tedo

Amsterdammers zijn er in alle soorten en maten. Zo divers is ook onze club goede buren. In deze rubriek stellen we ze aan je voor. Wie kan je zoal verwachten als je een goede buur om hulp vraagt? Deze keer 4 vragen aan goede buur Tedo die al goede buur is sinds het...