fbpx

Burennetwerk trakteert in samenwerking met Carré!

mrt 7, 2023 | Alles tonen, Nieuws

Wij zijn blij met de belangeloze inzet van onze goede buren en vrijwilligers. Elke dag zetten zij zich in om het gras bij de buren een beetje groener te maken. En dat laten we graag blijken! In samenwerking met Carré mogen we kaarten weggeven voor prachtige voorstellingen! Wil jij van de partij zijn? Lees dan snel verder!

Waylon – Gewoon Willem

Waylon is terug! Het schrijven en uitbrengen van zijn eerste Nederlandstalige album is een eerbetoon aan zijn wortels. “Gewoon Willem’ heet dan ook zijn nieuwe album. Want gewoon is hij ook altijd gebleven. De oranje kroon op zijn werk.

In deze theatershow verrast hij ons met nieuwe muziek, voor het eerst in zijn moerstaal. Van Robert Long tot André Hazes, alle grote Nederlandstalige zangers van de afgelopen 75 jaar komen voorbij.

Wij mogen 12 kaarten weggeven voor zaterdag 8 april 2023 om 20.00 uur. 

Metropole Orkest & ESA
Het Metropole Orkest en de European Space Agency (ESA) slaan de handen ineen om een ode te brengen aan de zon. Aan de hand van de mooiste muziek, geïnspireerd door dit hemellichaam, en fascinerende beelden van ruimtevaartuig Solar Orbiter neemt ESA wetenschapper Mark McCaughrean je mee op een ruimtemissie. De presentatie wordt gedaan door Twan Huys.

Wij mogen 12 kaarten weggeven voor dinsdag 25 april 2023 om 20.00 uur. 

Voorwaarden
  • Deze actie is exclusief voor goede buren of vrijwilligers van Burennetwerk.
  • Je kunt je inschrijven voor meerdere lotingen, maar slechts één keer winnen. Op die manier kunnen we zoveel mogelijk goede buren belonen.
  • Inschrijven kan tot en met 26 maart 2023.
  • De winnaars worden op 27 maart 2023 geïnformeerd via de mail. Geen mail? Dan heb je helaas niet gewonnen. Maar wees niet getreurd, er komen meer winacties aan!
  • Kaartjes zijn niet uitwisselbaar.
  • Kaartjes zijn niet inwisselbaar voor geld.

DEEL OOK
JOUW VERHAAL!

Regelmatig spreken we Amsterdammers over hun burenhulp-verhalen. Deze verhalen bieden inspiratie voor anderen die ook een goede buur willen zijn of geven nét dat duwtje aan een buur om via Burennetwerk om hulp te vragen. Wil jij een mooi burenverhaal met ons delen? Ons Burenreporterteam komt graag bij je langs. Mail naar [email protected] om een afspraak te maken.

MEER VERHALEN

Carré trakteert onze goede buren!

Carré trakteert onze goede buren!

Wij zijn blij met de belangeloze inzet van onze goede buren en vrijwilligers. Elke dag zetten zij zich in om het gras bij de buren een beetje groener te maken. En dat mag bevond worden. Koninklijk Theater Carré doneert daarom kaarten voor twee prachtige...

Stage Bestuurskunde & Social Work

Stage Bestuurskunde & Social Work

Zoek je een (onderzoeks)stage of werkervaringsplek in het maatschappelijke veld in Amsterdam? Bij een ambitieuze organisatie waar veel ruimte is voor eigen inbreng? Wellicht is Burennetwerk iets voor je! Wie zijn we en wat doen we? Wij zijn Burennetwerk. Al 10 jaar...

Ga op ontdekking in De Baarsjes

Ga op ontdekking in De Baarsjes

In samenwerking met Burennetwerk organiseert Stichting Buurtgids op zaterdag 3 juni een buurttour voor Goede buren en burenvragers in De Baarsjes! Ben jij goede buur in De Baarsjes en neem jij je buur graag mee op sleeptouw? Lees dan snel verder.Op zaterdag 3 juni...